Fashionista

Versace In The Autumn

Hey Beauties! Det er evighed siden, at et indlæg er blevet postet. Jeg har såååååå mange lækkerier, at vise jer. Hvis i har fulgt med, har i nok opdaget, at jeg er lidt af en Versace freak. Derfor har jeg skaffet mig 3 kashmir halstørklæder.

Det er 3 forskelige farver; beige, gul og grå, som er smukke efterårs/vinter farver. Jeg er især vild med farven beige. Halstørklæderne er UNISEX, derfor kan kæresten og mig bruge det begge og skifte jævnligt, det er sku smart!

Jeg kender desværre ikke til prisen, da jeg ikke har betalt for halstørklæderne, men de er købt over Zalando Lounge, og er købt til under halv pris! Hvilken er jeres favorit?


Hey, beauties! It is forever since I have been posted. I have so many goodies to show you. If you’ve followed, you’ve probably discovered that I’m a bit of a Versace freak. That’s why I’ve got 3 cashmere scarves.

There are 3 different colors; beige, yellow and gray, which are beautiful autumn/winter colors. I am especially fond of the color beige. The scarves are UNISEX, therefore, my boyfriend and I use it both and change regularly, it’s smart!

Unfortunately, I do not know the price since I have not paid for the scarves myself, but they have been bought over Zalando Lounge and have been bought for half price! Which one is your favorite?

No Comments

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.