Fashionista

TODAYS OUTFIT | Insecure

T-shirt from Wolford // Shorts from Envii // Loafers from Louis Vuitton // Shoulder bag from Aldo

Hey, Beauties! I den seneste tid, har jeg været usikker på mig selv og min krop, fordi jeg har spist utroligt usundt, min diæt har stået på junkfood og alkohol. Jeg prøver derfor at genvinde min selvtillid ved at træne, og være god ved mig selv (manicure, sund mad…) Derfor har jeg mest lyst til løstsiddende tøj, indtil jeg føler mig selv igen… Nogle gode råd, til at genvinde den selvtilid?


Hey, Beauties! Recently I have been insecure about myself and my body because I have eaten incredibly unhealthy, my diet has been on junk food and alcohol. I, therefore, have to regain my self-esteem by training and being good to myself (manicure, healthy food…)That’s why I feel like wearing loose clothes until I feel myself again. Some good advice to regain self-esteem?

No Comments

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.