Fashionista

Today’s Outfit | Nude

Hej Beauties! Idag har været endnu en solrig dag i Danmark, og jeg har haft fri fra arbejde, derfor tog jeg mit bedste sommer sæt på, som jeg længe har savnet. Jeg har haft mange tanker omkring min fremtid, og hvad vil jeg med mit liv? Hvad skal jeg gøre for at nå mine mål, og jeg overvejer at begynde på en uddanelse igen, da jeg har brug for en ændring i mit liv. Jeg har givet mig selv 2-3 dage til at tag en beslutning, så følg endelig med!

(English) 

Hi, Beauties! Today has been a sunny day in Denmark and I have been free from work, so I took my best summer set which I have long missed. I’ve had so many thoughts about my future and what do I want with my life? What should I do to achieve my goals, and I am considering starting an education again as I need a change in my life. I have given myself 2-3 days to make a decision, so please follow!

Top from Nelly HERE // Shorts from Only HERE // Shoes from Vagabond HERE

No Comments

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.