Fashionista

Today’s Outfit | Spring Inspired

Hej Sweeties! Det har været en super lækker dag. Jeg føler mig så lykkelig på det sidste, nok fordi jeg har brugt lidt for mange penge på shopping, haha… Vejret i Danmark har været regn og kulde, men endelig tittet solen frem, og man behøvede ikke en stor vinterjakke. Jeg hoppede i mit forårstøj, og tog ind til Strøget med min kæreste, og gik rundt og hyggede hos. Jeg kunne selvfølgelig ikke modstå at købe min favorit chokolade kage fra Lagkagehuset.

(English)

Hello, Sweeties! It’s been a brilliant day. I feel so happy lately, probably because I spent too much money on shopping, haha… The weather in Denmark has been rainy and cold, but finally, the sun peeped out, and I did not need a big winter jacket. I jumped in my spring clothes, and went to the Strøget with my boyfriend and went around. Of course, I could not resist buying my favourite chocolate cake from Lagkagehuset.

Clothes information down below…

White Jeans from Vero Moda HERE// White Shoes from Vagabond HERE// Beige Trenchcoat from Samsøe & Samsøe // Black Gloves From Magasin HERE // Black Scarf from Tiger of Sweden. 

2 Comments

  • Reply
    Laura
    03/23/2017 at 12:50 pm

    Virkelig fint outfit! 🙂

  • Leave a Reply

    Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.