Travel

Thailand & Ireland | Here I Come

Hey Beauties! Dette indlæg handler om mit egoistiske jeg, og hvad jeg ønsker mig ude i fremtiden. 2017 har været et hårdt år, med mange svære valg. Derfor har jeg virkelig set frem til 2018, og glædet mig til at tag nye beslutninger.

Derfor valgte jeg, at sige mit job op i Illum og tager på to forskelige rejser. Den første afgang er til Thailand, som faktisk er i denne måned! Det bliver lidt af en badeferie, med min mor og moster, som er tiltrængt, fordi min sidste ferie var for 4 år siden.

I går besluttede min søster og mig, at tag en tur til Irland, i juli. Det bliver dog af en oplevelsestur, som bestå af druk, sightseeing og masser af shopping.

Det er så skønt, når jeg har muligheden ved siden af mit studie, at opleve verden og jeg glæder mig endnu mere til at dele det med jer!


Hey, Beauties! This post is about my selfish I and what I want in the future. 2017 has been a hard year with many difficult choices. That’s why I have really looked forward to 2018, and I was looking forward to making new decisions.

That’s why I chose to quit my job in Illum and will go on two different trips. The first departure is to Thailand which is actually in this month! It will be a bit of a beach holiday, with my mother and aunt. Which is needed. My last vacation was 4 years ago.

Yesterday my sister and I decided to take a trip to Ireland in July. However, it will be an adventure trip, consisting of drinking,  sightseeing and lots of shopping.

It’s so great when I have the opportunity next to my study to experience the world and I’m looking forward to sharing it with you guys!

No Comments

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.