Foodie

Sundere livsstil | Smoothie Twister

Hey beauties! I forbindelse med min træning, prøver jeg gradvist at spise sundere. Det er de små ting som gør forskellen, som at tilføje grønsager til hvert måltid, eller undvære smørret på rugbrødet. Jeg er ikke en fan af slankekure, da jeg selv har prøvet en del og nærmest gået hen og blevet sygeligt, i stedet for at give mig en sundere livsstil.

Jeg har søgt efter en blender i lang tid, da jeg elsker smoothies, det er hurtigt og nemt at lave især om morgen, hvor jeg ofte ikke orker den tunge havregård. Jeg fandt denne OBH Nordica Smoothie Twister i Power til 200 (HER),-! Det er en rimelig pris, eftersom den indeholder to flasker med drikketud, så man kan lave to forskellige smoothies, og gemme den ene til næste dag. Det er en blender som er praktisk, idet den ikke fylder så meget, så jeg kan klart anbefale denne blender!

 

No Comments

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.