Beauty

Sunday mood // NiceHair package

img_6050-down

Jeg er i total søndagshumør, intet makeup og i en stor CK sweater, som i kan se på billederne. I dag var jeg til tandlægen, hvilke jeg hader… Men kom ud glad, da jeg har ingen huller har! Og så modtog jeg endelig min pakke fra NiceHair. Jeg er dog lidt skuffet over deres service. De skriver på deres hjemmeside, at de leverer op til 1-3 dage, men det tog dem en uge at sende min pakke. De havde desværre presset produkterne lidt for hårdt sammen ned i æsken, de kunne godt have valgt en større pakke.

(English)

I am in total Sunday mood, no makeup and in a big CK sweater as you can see in the pictures. Today I was at the dentist, which I hate … But come out happy, because I have no cavities! And then I finally received my package from NiceHair. However, I am slightly disappointed with their service. On their website, they write that they deliver up to 1-3 days, but it took them a week to send my package. Unfortunately, they had packed the products a little too tightly into the box. They could have chosen a larger package.

img_6035

img_6059

Men ellers var alt som det skulle være. Jeg modtog alt det jeg havde bestilt, lidt til min kæreste, far og det bedste! mine egne produkter. Jeg købte Biotherm Pure-Fect Skin Anti-Shine Purifying Cleansing Gel og Biotherm Pure-Fect Skin Hydrating Gel, da min hud har været lidt ude af kontrol. Jeg ser virkelig frem til at bruge disse to produkter. Det er specielt udviklet til normal til fedtet hud som skulle bekæmpe fedtet fra huden. Jeg er især fan af Biotherm produkter, så jeg ser positivt frem til at afprøve disse to produkter og vil senere udgive en anmeldelse.

(English)

Otherwise, everything was as it should be. I received everything I had ordered, some for my boyfriend, dad and the best! my own products. I bought Biotherm Pure-fect Skin Anti-Shine Purifying Cleansing Gel and Biotherm Pure-fect Skin Hydrating Gel as my skin has been a little out of control. I’m really looking forward to using these two products. It is specially developed for normal to oily skin it will fight the oil from the skin. I’m particularly a fan of Biotherm products, so I look positively forward to testing these two products and will later publish a review.

noname

No Comments

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.