Beauty

St. Moriz & St. Tropez | The Results

Hej Sweeties! Jeg er tilbage, og har afprøvet et nyt produkt, St. Moriz og St.Tropez. De er begge selvbruner producenter, og det er første gang, jeg springer ud i selvbruner.

Jeg fulgte alle nødvendige trin, inden jeg påførte produktet. Først brugte jeg en ru svamp sammen med min bodyshampoo, som en slags peeling af huden. Derefter brugte jeg min bodylotion fra Rudolf, og ventede en time til den var smeltede ind i huden. Først derefter påførte jeg min selvbruner mousse, med min handske fra St.Tropez.

Jeg ventede cirka 7 timer før jeg skyllede mig, og så kom det endelig resultat. Jeg var virkelig nervøs om det ville se beskidt eller orange ud, men jeg er virkelig tilfreds med resultatet, farven er flot og jævn.

(English)

Hello Sweeties! I am back and I have tested a new product, St. Moriz and St. Tropez. They are both self-tanning manufacturers, and this is the first time I jumped into self-tanning.

I followed all the necessary steps before I applied the product. First I used a rough sponge with my body shampoo, as a kind of peeling of the skin. Then I used my body lotion from Rudolf and waited an hour until it was melted into the skin. Only then I applied my self-tanning mousse with my glove from St.Tropez.

I waited for about 7 hours before I washed it off and then came the final result. I was really nervous about it would look dirty or orange, but I’m really happy with the result, the colour is nice and smooth.

St. Tropez Tan Applicator Mitt HERE // St. Moriz Professional Tanning Mousse Medium 200ml HERE

No Comments

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.