Fashionista

Sporty, Curvy and Beautiful | Hunkemöller

(SPONSORERET INDLÆG)

Hey Beauties! I samarbejde med Hunkemöller, har jeg fået æren af at vælge nogle lækre items, og kunne slet ikke modstå deres nye kollektion Xeina Sport Collection og en super flot badedragt.

Eftersom vejret går i den koldere retning, er det perfekt til at løbe ude i den flotte natur, eller dyrke yoga foran solnedgangen. Dette fine træningssæt er superelastisk og dejligt blødt, så det er komfortabel at træne i, hvilket er vigtigt, da træningen er hård nok i sig selv! Hvis den blå farve er skæmmende, kan sættet købes i farven sort, hvilket jeg selv overvejer, da tøjet sidder så flot på kroppen.

Sportsleggings HER // Croptop HER

Badedragt HER

Jeg er dog ked af, at jeg først nu har modtaget denne overdådige badedragt, da den virkelig giver mig de “kardashian” former, jeg altid har ønsket mig! Den kan endda styles med et par shorts eller pareo. Selvom jeg er en petite person, har jeg nogle buler hist og pist, men badedragten sidder de rigtige steder, så jeg kan klart anbefale den, til piger af alle størelser. 

Efter mit samarbejde, har jeg indset at Hünkemöller er mere end bare lingeri, de tilbyder sportstøj, badetøj, nattøj osv…

1 Comment

  • Reply
    Cosy | Hunkemöller – Blog by Brunsted
    01/23/2019 at 11:14 am

    […] Tjek endelig mit tidligere samarbejde med Hunkemöller, som foregik i sommers HER. […]

  • Leave a Reply

    Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.