Travel

SeaRidge Hua Hin | Thailand

Hey Beauties! Jeg er for længst ankommet i Hua Hin, som ligger i Thailand. Jeg bor i en penthouse sammen med min mor og moster, stedet hedder SeaRidge Hua Hin. Det er en smuk lejlighed, som har sin egen pool og 3 store soveværelser, med 3 altaner.
Den er super smuk, men der er mangel på personale, som forstår engelsk, vi er nød til at bruge google translate, når vi kommunikere med personalet. Selvom det er en penthouse, er der møbler som er slidt ned, og vi oplevede at vores køkken og soveværelse var fyldt med myrer. Det er bare et stort fedt nej fra mig! Personalet har heldigvis ordnet hele lejligheden, men det var virkelig en uheldig oplevelse. Vi bor langt væk fra byen, det betyder at vi tager 10-15 min i taxa, hver gang vi skal nogle steder hen.

Jeg ville selv ikke anbefale at leje denne lejlighed, da den lever ikke op til kravene, som er blevet betalt for. Derfor er man interesseret at bo i Hua Hin, og forventer en vis service, ville jeg fremover vælge Hilton.


Hey, Beauties! I arrived in Hua Hin which is located in Thailand. I live in a penthouse with my mother and aunt the place is called SeaRidge Hua Hin. It is a beautiful apartment which has its own pool and 3 large bedrooms, with 3 balconies.

It’s super beautiful but there is a lack of staff who understand English, we need to use google translate when we communicate with the staff. Although it is a penthouse, there is furniture that is worn down and we saw that our kitchen and bedroom were full of ants. It’s just a big fat no from me! The staff happily fixed the whole apartment, but it was really an unfortunate experience. We live far away from the city, meaning we take 10-15 minutes in a taxi every time we go somewhere.

I would not recommend renting this apartment as it does not meet the requirements that have been paid for. Therefore, if you are interested living in Hua Hin and expecting some service, I would like to choose Hilton in the future.

5 Comments

 • Reply
  Camilla
  02/07/2018 at 9:52 am

  Sikke en skam stedet ikke levede op til jeres forventninger. Håber I trods alt nyder jeres ophold (:

  • Reply
   Cecilie Brunsted
   02/14/2018 at 11:28 am

   Det gør vi dog alligevel, men vi valgte at flytte til et andet hotel af mange grunde, som jeg vil forklar i mit næste indlæg :I Men Thailand er et vidunderlig sted 🙂

 • Reply
  Emilie
  02/07/2018 at 11:29 am

  Det var ærgerligt – men jeg håber resten er som forventet! God ferie!

 • Reply
  Hinn Namm Hotel | Hua Hin – Blog by Brunsted
  02/14/2018 at 4:15 pm

  […] med gode og dårlige dage. Hvis i har fulgt min rejse, så boede jeg på SeaRidge i Hua Hin (LÆS HER). Vi var nødt til at flytte ind til et hotel, da hele stedet myldrer med insekter, og vand der […]

 • Leave a Reply

  Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.