Lifestyle

Sælg dit Kamera og få et godt tilbud

Hej Beauties! Dette indlæg er ikke sponseret, men bare et råd til jer derude, som er træt af jeres nuværende kamera og måske tilhørende udstyr.

Jeg har selv været ejer af et Canon EOS 600D, et meget flot spejlrefleks kamera, som har taget nogle smukke billeder i høj kvalitet. Dog med tiden, er jeg blevet træt af det store ubelejlige kamera, der fyldte en bondegård i tasken. Jeg oplevede også problemer, med at tage billeder på farten, da det er et kamera som skal holdes stille når man tager billedet, ellers bliver de sløret.

Derfor besluttede jeg mig, at sælge det og købe et nyt kamera. Jeg havde hurtigt mine øjne på Sony a6000, og den eneste forretning, der havde det på lager (nuværende tidspunkt) var Kamerahuset HER. Jeg var så heldig at de købte mit brugte kamera og tilhørende udstyr, så jeg fik en nedsættelse på det nye kamera med 1700 kr. De var så flinke og professionelle omkring aftalen, de sagde direkte at jeg kunne måske få 3000 kr på DBA for tingende, men jeg havde allerede prøvet at sælge tingene uden held.

Dette er en super mulighed, så behøver man ikke at døje med ventetiden, ved at få det solgt over DBA, og stadig få et godt tilbud, så man føler at det er pengene værd, kan helt klart anbefale Kamerahuset.

1 Comment

  • Reply
    Emilie
    06/04/2018 at 9:47 pm

    Super godt tip!! 🙂

  • Leave a Reply

    Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.