Beauty

SACHAJUAN | Moisturising Shampoo | Review

SACHAJUAN? Hvad er dog det? Det er et brand jeg først fik bekendskab til, for 2 måneder siden. Det bliver solgt i Illum, så jeg var så heldig at få et kursus i deres produkter, og modtage massere af lækkerier fra dem. Det er meget kendt brand i Sverige, og stammer fra deres frisør salon, som ligger i Sverige. To af de produkter jeg har modtaget, er deres Moisturising Shampoo og Conditioner.

Første indtryk: Det virkede som om produktet fedtede mit hår! Jeg har meget fint hår, som er blevet en lille smule slidt, efter jeg gik fra sort til blond hår (Jeg er naturlig blondine) Så jeg holdte op med at bruge produktet, da jeg følte at det gav alt for meget fugt, ved at fedte mit hår istedet for at gavne det.

Andet indtryk: Begyndte at bruge produktet igen, og mindre af det. Jeg fandt hurtigt ud af, at jeg brugte for meget af produktet i mit hår og det gjorde at det blev fedtede, istedet for at give det fugt. Efter 5-6 ganges brug, kunne jeg mærke en positiv forskel i mit hår.

Trejde indtryk: Produktet gjorde faktisk en stor forskel i mit hår og hovedebunden. Alt føltes blødere og finere. Min hovedebund kunne godt klø før i tiden, men efter en månedes brug af produktet, forsvandt det langsom.

Vurdering: Jeg synes at produktet fungerer rigtigt godt for mit hår, det er et produkt som man skal give tiden til at virke. Det ligger i den dyre, for shampoo og conditioner koster det 340 kr (Købes HER) Jeg synes det er pengene værd, hvis ens hår har brug for det ekstra pleje, ligesom mit har manglede. Det er bare utroligt vigtigt ikke at overdøve ens hår med produktet.

Fortæl endelig! Hvis i har nogle oplevelser med dette produkt.

(English)

SACHAJUAN? What is that? It is a brand I first got know 2 months ago. It is sold in Illum, so I was fortunate enough to get a course in their products and receive plenty of delights from them. It is very well known brand in Sweden and comes from their hairdressing salon, located in Sweden. Two of their products I have received is their Moisturising Shampoo and Conditioner.

First impression: It seemed as if the product greased my hair! I have very fine hair that has been worn out after I went black to blonde hair (I’m naturally blonde) So stopped using the product because I felt that made it to moisture by greasing my hair instead of benefiting it.

Second impression: I started using the product again, and less of it. I soon found out that I spent too much of the product in my hair and made it greasy, instead of giving it moisturising. After 5-6 twice, I could feel a positive difference in my hair.

Third impression: The product actually made a big difference in my hair and scalp. Everything felt softer and finer. My scalp could scratch before, but after a month of use of this product, it disappeared slowly.

Rating: I think the product really works well for my hair, it is a product that you should give time to work. It is on the high end for the shampoo and conditioner it costs 340 kr (Buy HERE) I think it’s worth the money if your hair needs that extra care, like mine has lacked. It’s just incredibly important not to drown your hair with the product.

Please let me know! If you have some experiences with this product.

No Comments

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.