Lifestyle

Running Goals | Endomondo

Hey beauties! I dag vil jeg snakke omkring nogle personlig fremtidig mål. Jeg har aldrig været superatletisk, så store mål for mig, er små mål for andre. Det skal dog ikke stoppe mig, i at opnå et halvt maratonløb! Jeg er blevet vild med at løbe, og har brugt Endomondo appen for at følge min udvikling. Det er en cool app, som viser ens rute, distance, tempo, kalorier osv. Jeg kan virkelige mærke en forskel, efter at jeg begyndte at bruge appen. Den hjælper med at motivere mig, til at forbedre min hastighed og distance, i hvert løb.


Hey, beauties! Today I will talk about some personal future goals. I have never been super athletic so big goals for me are small goals to others. However, it should not stop me from achieving a half marathon race! I’ve been crazy about running and have used the Endomondo app to follow my development. It’s a cool app that shows one’s route, distance, pace, calories, etc. I can really notice a difference after I started using the app. It helps motivate me to improve my speed and distance in every race.

1 Comment

  • Reply
    Kroppen siger fra – Blog by Brunsted
    07/03/2018 at 3:06 pm

    […] Beauties! I et tidligere indlæg HER, fortalte jeg omkring mine løbe mål og at jeg gerne vil løbe et halvmaraton til september, dette […]

  • Leave a Reply

    Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.