Beauty

Rocking The Intense Lip Look

Hej sweeties! Jeg har en uges fri fra arbejde, derfor har jeg betydligt mere tid til at blogge. Dagens indlæg handler om at mestre de flotte sexede læber. Der utrolige mange regler, for at skabe det perfekte look, derfor vil jeg dele ud af mine små tips.

(English)

Hello, sweeties! I have a week off from work so I have significantly more time to blog. Today’s post is about mastering beautiful sexy lips. There incredible many rules, to create the perfect look, therefore I will share my small tips.

Jeg starter altid med at skabe den perfekte base: primer, foundation og contouring, huden skal se fejlfri hud, ellers synes jeg det hurtigt kan se snusket ud.

Derefter fokusere jeg på læberne. Jeg starter med at bruge min Lip Cure fra Tromborg HER, for at gøre læberne bløde, og sunde at se på. Jeg synes at man selv kan bestemme om man vil bruge en Lip liner eller en pensel. Jeg fortrækker selv en pensel, da efter min mening er nemmere at håndtere og skaber et pænere resultat, men det er op til en selv.

Jeg tag min L’Oréal pensel, og lidt af farven fra læbestiften, som jeg bruger til at tegne mine læber op. Herefter, tag jeg læbestiften og fylder farven ud på læberne.

Det sidste skridt, er at jeg bruger min Real Techniques Detailer Brush HER og retter kanterne til. Jeg bruger virkelig lang tid, på at rette kanterne. Det er vigtigt at farven er ens overalt, og det er on point, hvis man vil have diva looket.

(English)

I always start with creating the perfect base: primer, foundation and contouring, the skin should look flawless otherwise, I think it can quickly look grubby.

Then I focus on the lips. I start using my Lip Cure from Tromborg HERE to make the lips soft and healthy looking. I think that you can decide whether to use a lip liner or a brush. I prefer a brush, as in my opinion it is easier to handle and can create a nicer result, but it is up to you. 

I take my L’Oréal brush, and some of the colours from the lipstick, which I use to draw my lips up. Then I take the lipstick and fill the colour on the lips.

The last step is that I use my Real Techniques Detailer Brush HERE and corrects edges. I use really long time to straighten the edges. It is important that the colour is the same everywhere, and it’s on point if you want that diva look.

MAC Matte Lipstick Studded Kiss HERE / L’Oréal brush / Real Techniques Detailer Brush HERE

No Comments

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.