Lifestyle

Rising from the bottom | Addiction

Det er tiden til, at jeg deler lidt af mig selv… Jeg er en privat person, i den forstand at jeg ikke skriver eller fortæller folk omkring mit forhold, familie eller de mest private ting i mit liv. Men efter en konklusion med mig selv, vil jeg fortælle jer lidt om min “mørke” tid. Da der har gjort mig til den person jeg er idag.

Billedet til venstre, er taget for 5-6 år siden. Da det billede blev taget kæmpede jeg med anoreksi og afhængighed, min vægt var 45 kg. Det var den hårdeste periode i mit liv, begrund af denne spiseforstyrrelse, droppede jeg ud af skolen og tog stoffer… Men denne hårde periode, har kun givet mig mere selvværd, selvtillid og selvsikkerhed. Jeg gik fra bunden af havet, til at bestige Mount Everest.

Mit budskab med dette indlæg, er at fortælle hvem som helst, at i aldrig skal stoppe med at kæmpe, før i ankommer til jeres skæbne/drøm – det som gør livet unik, for jer. Mit mål i livet, er at jeg løbende tilegner mig ny viden, arbejder hårdt, og har udholdenhed til at realisere mine drømme. Ligegyldig hvor langt man er fra sine drømme, kan de altid opnåes.

(English)

It’s time for me to share a bit of myself… I am a private person in that sense, I do not write or tell people about my relationship, family or the most private things in my life. But after a conclusion with myself, I decided to tell you about my “dark” time. Since there it has made me the person I am today.

The picture to the left is taken about 5-6 years ago. When the picture was taken I struggled with anorexia and addiction, my weight was 45 kg. It was the toughest period of my life, because of this eating disorder I dropped out of school and starting taking drugs… But this tough period has only given me more self-esteem, self-confidence and self-assurance. I went from the bottom of the sea, to climb Mount Everest.

My message with this post is to tell anybody that never stop fighting before arriving at your destiny/dream – it makes life unique to you. My goal in life is that I continuously getting new knowledge, work hard, and have the endurance to realise my dreams.

No matter how far you are from your dreams, they can always be achieved.

No Comments

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.