Lifestyle

Redigering af billeder

Hej Beauties! Jeg synes det er på tide, at fortælle jer omkring redigering af mine billeder, eftersom der er mange af jer som har spurgt ind til det.

Jeg har gennem tiden brugt mange forskellige programmer, på både min computer og apps på mobilen. Jeg vil klart anbefale at i redigere på computeren, da jeg føler at man får det bedste resultat.

I øjeblikket bruger jeg programmet Photoscape X, og har brugt det i et par år. Det er et program som er gratis og kan downloades på computeren i App Store. Jeg har dog valgt at investere i deres pro, da jeg er en stor forbruger af deres “film” også kaldet filter. Det som gør programmet godt, er deres store udvalg af filter i en høj kvalitet, hvilket gør det nemt og hurtigt, når jeg skal redigere mine billeder. 

Jeg har også tidligere haft Photoshop, som havde uendelig funktioner, men for mit vedkommende, var det alt for uoverskueligt og tog en evighed når jeg skulle redigere, så hvis i leder efter noget hurtigt og nemt, så vælg Photoscape X.


No Comments

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.