Fashionista

Red in The Holiday

Sweater from H&M // Pants from Gina Tricot // Shoes from Ralph Lauren

Hej Beauties! Så er “ferien” startet for mig, idet jeg har juleferie indtil d. 3. Det betyder stadig at jeg på arbejde og lave afleveringer til min skole. Jeg har fået købt alle min julegaver, og masser af røde sweaters til mig selv, haha. Julen har været en svær periode, da jeg er på SU og meget få arbejdsvagter, min sidste dag i ILLUM er d. 27. JA! Jeg har sagt mit job op, for at fokusere mere på min skole, så det betyder at jeg skal bruge færre penge og tænke over hvad jeg køber…


Hi, Beauties! My Christmas “holiday” has started until the 3rd. It still means I have to work and make my assignments for school. I have bought all my Christmas presents and lots of red sweaters for myself, haha. Christmas has been a difficult period because I’ve am SU and have very few shifts at work, my last day in ILLUM is the 27th. YES! I quit my job to focus on school so that means I have less money and more time to think about what I buy…

No Comments

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.