Fashionista

Outfit Of The Week

Hej Beauties! Min uge har bestået af arbejde, skole og lektier… Jeg føler nogle gange at disse hårde uger, dræner mig langsomt for energi, derfor prøver at jeg se så godt ud som muligt, som man siger “If you look good, you feel good”.

Bare for at gøre det klart, så arbjeder jeg i Ecco på deltid. Jeg er super glad for jobbet, jeg har været så heldig at have de bedste og sødeste kolleger, i vil nok også med tiden se mig i mange flere Ecco sko.  

Forresten så skal i se “Den som dræber”, den er for vild!

Jeg håber at disse outfits kan give jer lidt inspiration.

Jakke fra Oh! By Kopenhagen Fur / Bluse fra Only / Busker fra Only

T-shirt fra Kenzo / Blazer fra River Island / Bukser fra Gina Tricot

Bluse fra Versace / Bukser fra Vero Moda

No Comments

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.