Beauty

Nilens Jord | Second Skin Serum Foundation

Hey Beauties! Jeg er kommet hjem fra Thailand, og har fået mig selv en lækker tan, derfor fik jeg købt mig Second Skin Serum Foundation fra Nilens Jord, for at prøve noget helt nyt! Her er min anmeldelse.

Indholdet af foundation er vandbaseret og oliefri, med plejende serum af Vitamin A, C, E og Hyaluronsyre. Den lover at trænge hurtigt ind i huden og efterlade den ensartet med et naturlig, usminket og velplejet look. Det opfylder den virkelig! Jeg har fået så mange komplimenter for min “velplejet” hud, når jeg bruger denne foundation. Den er supernem at påfører, især hvis man er nybegynder indenfor makeup verden, og ikke er vild med “meget” makeup, så er denne foundation perfekt. Jeg er dog skuffet over deres 4 udvalg af farver, det er simpelthen ikke nok… Jeg bruger selv farven Beige.

Hvis i ikke har prøvet denne foundation, så prøv den nu! Kan købes over Nilens Jord hjemmeside (HER).

1 Comment

  • Reply
    Martine
    06/14/2019 at 10:55 pm

    Åh jeg elsker seriøst denne foundation, den bedste jeg har prøvet! Men den har A-vitamin i, og flere studier viser, at A vitamin laver frie radikaler under solens stråler, altså at UV strålerne gør, at a vitaminet omdannes og bliver skadelig for huden. frie radikaler giver jo rynker. Jeg synes det er så ærgerligt.

  • Leave a Reply

    Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.