Beauty

2018 | New Year’s Makeup

Hey Beauties! Nytår er blevet fejret med en brag af en fest, først en lækker nytårsmiddag på Sticks’n’Sushi, derefter til en stor privat fest med nogle gamle bekendte. Jeg sluttede festen af med at blive alt for fuld, og fik en mild alkohol forgiftning. Selvom jeg har store tømmermænd, vil jeg dog vise jer mit Nytårs makeup look. Dette klassiske lette sorte smokey look, med et par falske øjnevipper.

De produkter jeg har brugt til dette look:

Estee Lauder Double Wear Foundation & Concealer (Læs mere HER)

YSL Palette Tuxedo (Læs mere HER)

Depend Eyelashes Jessica (Køb HER)

Jeg vil slutte af med at takke mine læsere! Jeg er utrolig taknemlig for jeres støtte, og håber at i få et fantastisk år i 2018.


Hey, Beauties! New Year has been celebrated with a bang of a party, first a delicious New Year’s Eve dinner at Sticks’n’Sushi then a big private party with some old acquaintances. I ended the party by getting too drunk and got a mild alcohol poisoning. Even though I have big hangovers, I will show you my New Year’s makeup look. This classic easy black smokey look, with a pair of fake eyelashes.

The products I’ve used for this look:

Estee Lauder Double Wear Foundation & Concealer (Read More HERE)

YSL Palette Tuxedo (Read More HERE)

Depend Eyelashes Jessica (Buy HERE)

I want to end by thanking my readers! I am extremely grateful for your support and I hope you have a wonderful year in 2018.

No Comments

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.