Lifestyle

New Year’s Eve 2019

Hej Beauties! Endnu et år er gået og jeg håber at år 2018, har været et fabulous år for jer alle derude. Jeg har selv haft mine opture og nedture, derfor ser jeg rigtig frem til hvad 2019 bringer mig.

Min kæreste (Andreas) og jeg, flytter ind i vores splinter nye lejlighed til marts, og jeg færdiggør min højere handelseksamen i slutning af juni. 

Når lidt omkring min nytårsaften…

Andreas og jeg tilbragte vores nytårsaften på Sticks’n’Sushi. Vi fik en forret, to hovedretter og dessert, alt smagte vidunderligt! Derudover, drak vi masserer af drinks og endte med at sidde i deres bar, og fik sagt godt nytår til de andre gæster og medarbejdere.


Jeg vil rigtig gerne takke alle jer derude, som følger med! Jeg ønsker jer alle et godt år i 2019, med massere af oplevelser.

No Comments

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.