Fashionista

New Running Shoes | Take it From a Runner

Hej Sweeties! Jeg er begyndt at tag min træning lidt mere seriøs, og jeg har indset at mine træningssko ikke er blevet byttet ud i over 7 år, derfor tænkte jeg at det var tid til noget nyt. 

(English)

Hello, Sweeties! I started to take my training a little more serious, and I have realised that my training shoes have not been swapped out for over 7 years, therefore I thought that it was time for something new.

Træningsskoene til venstre er mine gamle. Det var faktisk de første træningssko jeg købte, mærket er Asics Gel-cumulus 12, så det er kvalitetssko. De har været igennem en del, og jeg har været utrolig glad for dem. Jeg overvejede at købe i Asics igen, da de virkelig producere gode løbesko, men det lå lidt over budget og når man køber den bilige version af Asics, er designet heller ikke det flotteste.

Træningsskoene til højre, er mine nye Nike LunarGlide 8. De er simpelhen så flotte, jeg er vild med designet ved disse sko. De er allerede blivet afprøvet et par gange, og de er super dejlige at løbe i. De giver en masse støtte, uden at være for hårde, som er super vigtigt for mig, da mine fødder bliver så hurtig ømme. Jeg købte dem over nike.com HERog jeg var så heldig at de var nedsat, så jeg fik dem til 729 kr, det hele værd!

(English)

The training shoes to the left are my old ones. It was actually the first training shoes I bought, the brand is Asics Gel-cumulus 12, so it is quality footwear. They have been through a lot, and I’ve been very happy with them. I considered buying Asics again as they produce really good running shoes, but it was slightly above budget and when you buy the cheaper version of Asics, the design is not the nicest.

Training shoes to the right are my new Nike LunarGlide 8. They are quite beautiful, I love the design of these shoes. They have already been tested a few times and they are super nice to run in. They provide a lot of support, without being too hard, which is super important to me because my feet get sore so quick. I bought them over nike.com HERE, and I was fortunate that they were on sale up, so I got them at 729 kr, worth it!

No Comments

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.