Lifestyle

Når man bare gerne vil være alene

Hej Beauties! Jeg har tidligere skrevet omkring, mig og min ekskæreste, som er gået fra hinanden, hvilket i kan læse HER. Det var et forhold som varede over 5 år, og derfor har fyldt meget i mit liv.

Det er næsten 3 måneder siden vi slog op, og den første måned var klart den hårdeste. Dog føler jeg, at tiden heler, og har fundet ud af, at jeg klart vil være alene i et godt stykke tid. Jeg elsker faktisk min “alene” tid, og det var godt at han (ekskæresten) havde modet til at tage skidtet og slutte et forhold som var usundt for os begge. Det er noget som jeg vil tage med mig, i et eller andet fremtidige forhold. 

Det eneste som gør mig ked af bruddet, er at han ikke ville være venner. Han har fundet sammen med en ny, hvilket måske er grunden til at han ikke vil være venner. Dog var han den eneste som kendte den “rigtige” mig og en jeg kunne åbne mig op for. Det er noget som altid har undret mig, at hvis man mister kærligheden for hinanden, hvorfor vil man så ikke beholde venskabet? Vi mistede begge kærligheden for hinanden et år før han tog skridtet, men venskabet har jeg aldrig mistet. Selvom han ikke behandlede mig godt, det sidste år vi var sammen.

Jeg vil klart nyde min tid som single, og lærer at lytte til mine behov, til at finde en som ønsker de samme ting i livet, som jeg gør, i stedet for at går på kompromis ens egen livsglæde, for at gøre en anden tilfreds. 

No Comments

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.