Fashionista

My First Louis Vuitton

(SOCIETY LOAFER HERE)

Hey Beauties! Jeg er tilbage, og endda med mit første køb fra Louis Vuitton! Det har været en god start på måneden, jeg har fået ekstra løn og besluttede mig for, at forkæle mig selv. Jeg tænkte at jeg ville investere i et par lækre sko, som holder lidt længere.

Jeg besøgte først Valentino, Balenciaga, Gucci og så Louis Vuitton. Det var kærlighed ved første blik, da jeg så dem. De stilfulde Louis Vuitton Society Loafers er håndlavede af deres stilfulde patent monogram canvas med en læder sål af højeste kvalitet, og jeg fik de sidste par der var tilbage i forretningen, prisen var 4650 kr. Servicen var i top, jeg fik hele historien om Louis Vuitton, alt om skoene og fik medarbejdernes visit kort, hvis jeg nu har nogle spørgsmål, det gjorde oplevelsen lidt bedre.

Efter dette køb, har jeg fået blod på tanden til at eje nogle flere lækre ting, så har oprettet en high end opsparing. Hvad tænker i om skoene?

(English)

Hey, Beauties! I’m back, and even with my first purchase from Louis Vuitton! It’s been a good start to the month, I’ve got extra salary and decided to pamper myself. I thought I would invest in a pair of shoes that last a little longer.

I first visited Valentino, Balenciaga, Gucci and then Louis Vuitton. It was love at first glance when I saw them. The stylish Louis Vuitton Society Loafers is hand made of their stylish patent monogram canvas and sport a high-quality leather outsoleI got the last ones left in the shop, the price was 4650 kr. The service was top, I got the whole story behind Louis Vuitton, all about the shoes and got the staff’s visit card if I have some questions, it made the experience a bit better.

After this purchase, I’ve got blood on my teeth to own some more amazing things, so have created high-end saving. What do you think about the shoes?

1 Comment

  • Reply
    Best Bargain & Purchase – Blog by Brunsted
    08/08/2017 at 8:08 am

    […] Selvfølgelig! Mine loafers fra Louis Vuitton (Flere billeder). Jeg er så glad for disse sko, og det har bare givet mig blod på tanden, til at eje flere […]

  • Leave a Reply

    Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.