Beauty

Kat Von D | Lock-It foundation

Hey, Beauties! Håber at i har læst, om mit første besøg i Sephora (HER), jeg har købt nogle lækkerier, som jeg har testet af. Jeg har købt Kat Von Lock-It foundation og Kat Von Lock-It Setting Powder, derfor var det åbenlyst at prøve hendes Everlasting Liquid Lipstick. Jeg vil give en anmeldelse af Lock-It foundation, derfor bruger jeg ikke så mange ord på de andre 2 produkter.

Indpakningen

Jeg er vild med designet af alle 3 produkter, det er et ret ungdommeligt design, som skiller sig ud. Jeg er glad for at foundation, kommer med en pumpe, det er super let at dosere mængden af produktet, og at man kan se hvor meget af indholdet der er tilbage i flasken.

Påføring og følelsen på huden

Jeg havde en ide om konsistensen om denne foundation, men jeg blev ret overrasket at den er så tyk, at jeg kan ligge i en stor klat på bagsiden af hånden uden at den rykker sig, hvis du vender hånden på hovedet.

Inden påføringen, giver jeg min hud en god omgang fugt, da foundation klingre sig nemt til tørrer områder, det kan hurtigt se kaget ud, derefter også bruger jeg mit bedste værktøj, en ren og tør børste.

Jeg har utrolige store porer, derfor var jeg nød til at tag en lille børste og blende foundation ind i porerne, da de blev mere synlige ved en almindelig påføring.

Det endelig resultat, var en utrolig dækkende matte finish, der var ikke et spor af min egen hud, som skinnende igennnem. Jeg synes selv, at huden ser fejlfri ud, men sund.

Resultatet

Jeg har oplevet flere resultater, efter at have foundation på i 8 timer. Den første gang, havde jeg brugt min Diorskin Forever primer, hvilke slet ikke fungerede, den krakeleret omkring næsen, panden og hagen, der hvor jeg producer mest olie.

Jeg skiftede derfor til Hourglass Veil Mineral Primer, og oplevede større succes. Jeg synes dog stadig, at den skal finpudses, efter et par timer, ellers sætter den sig mellem linjerne.

Det er en foundation, som primært skal bruges til en bytur, hvor jeg går efter det smokey matte look. 


Hey, Beauties! Hope you have read about my first visit to Sephora (HER), I have bought some delights that I have tested. I have bought Kat Von Lock-It Foundation and Kat Von Lock-It Setting Powder, so it was obvious to try her Everlasting Liquid Lipstick. I will give a review of the Lock-It foundation, so I do not use so many words on the other 2 products.

The Wrapping

I’m crazy about the design of all the 3 products, it’s a pretty youthful design that stands out. I’m glad that the foundation comes with a pump, it’s super easy to dosage the amount of product and to see how much of the content is left in the bottle.

Application and the feeling on the skin

I had an idea of the consistency of this foundation, but I was quite surprised that it is so thick that it can lie in a big blob on the back of the hand without it moving if you turn your hand around.

Before applying, I give my skin a good amount of moisture, as the foundation is easy to cling to dry areas, it can quickly look the cake, then I also use my best tool, a clean and dry brush.

I have incredible big pores, so I had to take a small brush and blend foundation into the pores as they became more visible by a normal application.

The final result was an incredibly covered matte finish, there was no trace of my own skin as shining through. I think the skin looks flawless but healthy.

The result

I have experienced different results after having it on for 8 hours. The first time I used my Diorskin Forever Primer, which did not work at all, it crackled around my nose, forehead and the garden where I produce the most oil.

I, therefore, switched to Hourglass Veil Mineral Primer and experienced greater success. However, I still think it should be re-touched after a couple of hours.

It is a foundation that is primarily intended for a night out, where I go for the smokey matte look.

2 Comments

 • Reply
  Andreea Nixe
  11/12/2017 at 8:45 am

  Hi, I’ve had a similar experience. It just doesn’t stay on my skin for long. I’ve only tried with the Lock-it primer underneath + moisturizer. Even if I applied powder and fixing spray, it still needs retouching every few hours. I thought it was my skin type but I see that it happens to other people, as well. Thanks for sharing this! Btw, what’s your skin type?

  • Reply
   Cecilie Brunsted
   11/17/2017 at 2:56 pm

   My skin type is oily skin. The Lock-it series is produced to oily skin so that’s disappointing 🙂

  Leave a Reply

  Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.