Beauty Lifestyle

Herôme | Long & Strong Nails

Herôme Nail Perfection HERE // Herôme Caring Nail Polish Remover HERE // 4-Way Perfect Nail File HERE

Hej Beauties! Hvis i har fulgt med, ved i at jeg tidligere har postet et billede af Herôme Nail Perfection, Herôme Caring Nail Polish Remover og 4-Way Perfect Nail File. Jeg blev anbefalet disse produkter af en sød kollega, og har brugt dem on and off i 2 måneder, derfor kan jeg endelig fortælle om resultatet.

Jeg vil først starte med at fortælle jer, at mine negle har altid været meget svage, tynde og knækket relativt hurtigt. Jeg har prøvet mange forskellige produkter, for at de kunne blive lange og flotte, som har været spild af penge.

Jeg startede ud med at bruge produktet i 14 dage, som vejledt på brugsanvisningen. Jeg oplevede at mine negle blev stærkere, men de var stadig bløde. Jeg blev derfor ved med at bruge produktet en hel måned, og oplevede bedre resultater, men jeg var stadig ikke helt i mål.

Jeg er derfor begyndt at bruge produktet før jeg påføre min neglelak, og det har gjort dem lange og stærkere end de noglesinde har været. Jeg kan virkelig anbefale dette produkt, men det kræver tålmodighed, resultatet kommer ikke øjeblikkeligt, men det er værd at vente på.


Hey, Beauties! If you have followed, you know that I previously posted a picture of Herôme Nail Perfection, Herôme Caring Nail Polish Remover and 4-Way Perfect Nail File. I was recommended these products by a sweet colleague and have used them on and off for 3 months, so I can finally tell you about the result.

I will first start by telling you that my nails have always been very weak, thin and broken relatively quickly. I have tried many different products to make them long and beautiful which has been a waste of money.

I started using the product for 14 days as instructed in the instruction manual. I saw my nails getting stronger, but they were still weak. Therefore, I was using the product for a whole month and experienced better results, but I was still not quite in goal.

I have therefore begun to use the product before applying my nail polish and it has made them long and stronger than they have ever been. I highly recommend this product, but it requires patience, the result is not instant, but it is worth waiting for.

No Comments

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.