Giveaway

Giveaway winner! | DefShop

Hey Beauties! Nu er det allerede blevet tirsdag og dette betyder at jeg skal finde vinderen af min giveaway – som var en denim overgangsjakke og en Nike kasket som er sponseret af DEFSHOP. VINDEREN ER @amalie_fridlund! Send mig en mail på blogbybrunsted@gmail.com. Jeg vil takke alle som har deltaget, og jeg håber at bloggen kan blive ved med at inspirere jer alle!


(English)

Hey, Beauties!  It is already Tuesday and this means I’ll find the winner of my giveaway – which was a denim transition jacket and a Nike cap sponsored by DEFSHOP. THE WINNER IS @amalie_fridlund! Send me an email at blogbybrunsted@gmail.com. I want to thank all who have participated and I hope the blog can keep inspiring all of you!

No Comments

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.