Foodie Lifestyle

Getting tipsy at Eataly

Hej Beauties! Igår var både en fantastisk dag. Jeg drog ind til København, med min kæreste, da jeg ville arbejde på bloggen, imens han var til jobsamtaler. Jeg fik hyggede mig, hilst på en gammel kollega i Magasin og shoppede lidt.

Til frokost sprang vi ud i Eataly, som ligger i bunden af Illum. Jeg kunne ikke modstå at prøve deres drinks, som var det hele værd! De var så friske med en hint af bitterhed, dog efter en drink var jeg lettere beruset… De koster kun 70 kr, så efter 3-4 styks er man da klar til byen. Pizzaerne var nok de bedste jeg har smagt længe! Tænkte at sådan en lille pizza ikke var nok, men kunne overhovedet ikke færdiggøre min. Det eneste jeg kan sige, at jeg er blevet en stamkunde hos Eataly.

(English)

Hi beauties! Yesterday was a wonderful day. I went to Copenhagen with my boyfriend beacuse I wanted to work on the blog while he was in a job interview. I enjoyed myself, greeted an old colleague in Magasin and shopped a little.

For lunch, we tried Eataly, located at the bottom of Illum. I could not resist trying their drinks, which was worth it! They were so fresh with a hint of bitterness, but after a drink, I was feeling it… They only cost 70 kr, so after 3-4 drinks, you are ready for the city. The pizzas were probably the best I have tasted for a long time! Thought that such a little pizza was not enough, but could not finish mine at all. All I can say is that I have become a regular at Eataly.

No Comments

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.