Beauty Lifestyle

Future Style & Beauty adviser at ILLUM

Jeg har modtaget de bedste nyheder! Jeg har fået et fuldtidsjob i ILLUM som Style & Beauty adviser! Jeg kommer til at arbejde i deres nye afdeling, som de desværre ikke har udgivet eller fortalt om endnu, derfor kan jeg desværre ikke fortælle så meget om det…  MEN det er en super lækker stilling, som bringer mig et skidt nærmere mod min drøm, om at blive makeup artist.

I en længere periode, har jeg haft svært ved at finde ud af, hvad jeg vil gøre med min fremtid, hvad skal jeg blive? Jeg er kommet til den konklusion, at min drøm er at blive makeup artist. Jeg er igang med at sparer penge op til at gennemføre Nicci Welsh Makeup Academy, så jeg kan få et diplom. Ved siden af min karriere, er jeg igang med at finde en lækker lejlighed sammen med min kæreste, selvom det er utroligt svært, da vi gerne vil bo inde i det indre København. Tingene står godt til!

I kommer til at læse meget mere om makeup, produkter jeg afprøver, og fashion, da shopping har været højt på listen.

(English)

I received the best news! I’ve got a full-time job in ILLUM as Style & Beauty adviser! I am going to work in their new department, which unfortunately they have not released or told about so I can not tell much about it … BUT it’s a brilliant position which brings me a closer to my dream which is becoming a makeup artist.

For a long time, it’s been hard to find out what I will do with my future, what should I be? I have come to the conclusion that my dream is to become a makeup artist. I started to save money to implement Nicci Welsh Makeup Academy so I can get a diploma. Besides my career, I am trying to find a nice apartment with my boyfriend, even though it is incredibly difficult, as we want to stay within the inner Copenhagen. Things are good!

You’re going to read more about makeup, products I test, and fashion because shopping has been high on the list.

No Comments

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.