Fashionista

Flower It Up

Linnea wrap kjole from Gina Tricot HER // Sko from Vagabond

Hey Beauties! Solen skinner og fuglene synger. Jeg er startet i skole for cirka 3 uger siden, og prøver at balancere skole, job og fritid, så jeg ikke bliver skør i bolden. Derfor har jeg lært at bruge mine fridage, fornuftigt! Min søndag bestod at slikke sol i haven, og gå en lang tur på stranden med kæresten i denne fine sag. Jeg har undervurderet livet som studerende, og vil tage hatten af for dem som både har fultids studie og et deltidsjob ved siden af.

Nogle gode råd derude?


Hey, Beauties! The sun is shining and the birds are singing. I approximately started at school 3 weeks ago and I am trying to balance school, work and my spare time so I don’t get crazy in the head. Therefore, I have learned to spend my day off, wisely! My Sunday consisted of licking the sun in the garden and taking a long walk on the beach with my boyfriend in this fine thing. I have underestimated life as a student and will tip my hat for those who both study full-time and work part-time.

Some good advice out there?

No Comments

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.