Lifestyle

Five things I can’t do Without

Hej beauties! Det er ikke ofte, jeg snakker om mig selv, derfor vil jeg prøve at dele lidt mere ud af mig selv. Det fortjener alle mine dejlige læsere derude, jeg er dybt taknemlig, at i følger med.

1. Kaffe, kaffe & atter kaffe. Det er ingen hemmlighed, at jeg er lidt af en kaffe junkie. Jeg drikker kaffe hver eneste dag, det er det første jeg tænker på om morgen. Det skal enten være sort kaffe eller kaffe latte, jeg er slet ikke til kaffe med sirup, flødeskum etc.

2. Lakrids! Salt, stærk og sød lakrids, er det eneste slik jeg spiser. Det er en stor trang jeg får om aften, eller især når jeg er på arbejde, så jeg prøver at trappe ned, haha.

3. Typisk kvinde… Selvfølgelig, det er makeup. Jeg elsker at eksperimentere med makeup, og udvikle mit talent indenfor det fagområde, det er jo også en del af mit arbejde, så det ville være svært at leve uden.

4. Mit pas: Hvad skulle jeg gøre uden muligheden for at rejse. Jeg har været i Dubai, Sverige, Tyskland, Italien, Grækenland, Tyrkiet & Egypten, så det er min passion, at opleve hele verden og prøve forskellige kultur. Mit næste stop, bliver Hua Hin i Thailand! Can’t wait!

5. Min nye baby, nemlig min blog, den er blevet mit fristed, til mine tanker. Jeg er stolt af hvad jeg har skabt og elsker at bruge alt min tid på den. Formålet med min blog, er at jeg vil kunne leve af den. At udleve sine drømme er noget af det bedste der findes, hvis man kæmper hårdt for sine drømme, vil man også opnå succes. Det er et eksempel, jeg vil inspirere andre.

Hvad tænker i om, det jeg ikke kan undvære? Hvad er jeres “Fem ting jeg ikke kan undvære”?


(English)

Hello, beauties! It’s not often I’m talking about myself, so I’ll try to share a bit more of myself. All of my lovely readers out there deserves it, I am deeply grateful that you are following.

1. Coffee, coffee & coffee. It’s no secret that I’m a bit of a coffee junkie. I drink coffee every single day, that’s the first thing I think of in thew morning. It must be either black coffee or coffee latte, I don’t like coffee with syrup, whipped cream etc.

2. Licorice! Salt, strong and sweet licorice, is the only candy I eat. It’s a big urge I get in the evening or especially when I’m at work so I’m trying to cut down, haha.

3. Typical woman… Of course, it’s makeup. I love experimenting with makeup and developing my talent in that field, it’s also part of my work so it would be hard to live without.

4. My passport: What should I do without the opportunity to travel? I have been to Dubai, Sweden, Germany, Italy, Greece, Turkey & Egypt, so it is my passion to experience the whole world and try different cultures. My next stop will be Hua Hin in Thailand! Can’t wait!

5. My new baby, my blog, has become my sanctuary for my thoughts. I’m proud of what I’ve created and love to spend all my time on it. The purpose of my blog is that I will be able to live on it. Living your dreams is one of the best things to be found, if you fight hard for your dreams, you will also succeed. It’s an example I want to inspire others.

What do you think about what I can not do without? What are your “five things I can’t do without”?

No Comments

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.