Beauty

Fit me! foundation review

Jeg har været på jagt efter en god hverdags foundation, som ikke koster en bondegård. Fit Me Matte + Poreless Foundation er kommet på top 5 listen! Formålet med denne foundation, er at den er olie fri og går ind og minimere synlige porer, uden at fylde dem op.

(Enligsh)

I have been searching for a good everyday foundation, which does not cost a fortune. Fit Me Matte + Poreless Foundation has come on the top 5 list! The purpose of this foundation is that it is oil free and enters and minimize visible pores, without filling them up.

Farven er Ivory 105, som er næsten identisk med min hudtype. Påføringen af denne foundation var nem, og den tørrer utroligt hurtigt, så det er nemt at bygge lag for at få den fejlfri hud. Jeg bruger en beauty blender til at skabe det bedste resultat. Jeg har påført 2 lag, men det føles utrolig let. Jeg synes ikke at den sætter sig ind i mine linjer, så den er mere glat at se på.

Det er ikke helt til at se på “før” billedet, men på min næse har jeg virkelig store porer, som ofte kan være svært at dække, men med denne foundation er de næsten usynlige (som er mit store fokus). Da den er meget mat, synes jeg at den har en bedre dækning af mine urenheder.

Jeg er tilfreds med slut resultatet. Efter en hel dag, er den stadig flot at se på, den er ikke perfekt, men til billige pris, er den god til at bruge til hverdag, og er en must i makeup samlingen.

(English)

The color is Ivory 105 which is almost identical to my skin type. The application of this foundation was easy, and it dries incredibly quickly, so it is easy to build layers to get that flawless skin. I use a beauty blender to create the best result. I applied two layers, but it feels incredibly light. I do not think that it gets into my lines, so it is smoother to watch.

You can quite see but at the “before” picture on my nose, I have really large pores, which can often be difficult to cover, but with this foundation, they are almost invisible (which is my major focus). Because it is so matte, I think that it has a better coverage of my impurities.

I’m happy with the end result. After a full day, it is still nice to look at. It is not perfect, but at this cheap price it is good to use in everyday life and is a must in the makeup collection.

No Comments

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.