Beauty Lifestyle

First time in Sephora | Weird Service?

Hey Beauties! Jeg er tilbage med et køb og en oplevelse, hvis i er så begejstret for makeup som jeg er, ved i nok at der er åbnet en Sephora på Købmagergade, i det gamle posthus. Selvom jeg arbejder i Illum, og er omringet af et beauty univers, har jeg set frem til at deres butik ville åbne. Jeg har dog aldrig købt, eller været i en Sephora.

Jeg var hurtig til at besøge deres nye butik, og endte med at købe 2 produkter. Jeg fik en goodiebag, da jeg købte over 500 kr. Jeg havde lidt svært ved at finde en medarbejder, men deres forretning var også lidt fyldt og de var også underbemandet.

Jeg fik hjælp af en medarbejder, som desværre ikke helt havde styr på produkterne. Hun prøvede først at henvise mig til deres eget brand, selvom jeg bad om Kat Von D’s specifik foundation, men til sidst hjalp hun mig med Kat Von D Lock-It foundation. Hun lavede nogle bitte små swatches, på mit ansigt for at finde den rette farve, og hun kom frem til en: Light 45, Neutral. Jeg synes det var mærkeligt at hun ikke lagede den i hele ansigtet, og at jeg ikke fik set om det var den rette farve. Hun virkede ret travlt, med at komme videre til den næste kunde. Jeg prøvede den selv, da jeg kom hjem, og den matchede perfekt!

Hun forslog Kat Von D Lock-It Setting Powder, da hun selv ofte bruger den og at det var en fantastisk fast pudder? Derfor spurgte jeg “Gir den farve til ansigtet, og efter hendes mening gav den lidt farve.” Det gik op for hende, at det var en translucent powder. Hun kunne heller ikke finde en tester, men hun viste mig produktet med en salgsvare, så det var dejligt. Hun virkede som en sød pige, men nogle hendes forklaringer af produkterne gav ikke helt mening. Jeg købte begge produkter, da jeg allerede vidste at jeg skulle eje produkterne.

Alt i alt, er Sephora butikken gennemført! Butikken er super smuk, og man har lyst til at bruge mange penge, når man træder ind i butikken.


Hey, Beauties! I’m back with a new purchase and an experience. If you’re so excited about makeup as I am, you know that a new Sephora has been opened at Købmagergade, in the old post office. Although I work in Illum and is surrounded by a beauty universe, I have looked forward to their shop opening. However, I have never bought or been in a Sephora.

I was quick to approach their new store and ended up buying 2 products. I got a goodiebag because I  bought over 500 kr. I had a hard time finding an employee, but their store was also a little crowded and they were understaffed.

I was helped by an employee who unfortunately did not have knowledgeable of the products. She first tried to refer me to her own brand, though I asked for a Kat Von D foundation, eventually, she helped me with the Kat Von D Lock-It foundation. She made some tiny swatches on my face to find the right colour, and she chose: Light 45, Neutral. I think it was strange that she did not lay it all over my face and I did not see if it was the right colour. She seemed quite busy moving on to the next customer. I tried it myself when I got home and it matched perfectly!

She suggested Kat von D Lock-It Setting Powder, since she herself often uses it and that it was a fantastic solid powder? Therefore, I asked “Gives it colour to the face, and in her opinion it gave a little colour.” She released that it was a translucent powder. She also could not find a tester, but she showed me the product with a sales item so that was nice. She seemed like a sweet girl, but some of her explanations of the products did not make sense. I bought both products, as I already knew that I whould buy the products.

All in all, the Sephora store is complete! The store is super beautiful and you want to spend a lot of money when you enter the store.

1 Comment

  • Reply
    Kat Von D | Lock-It foundation – Blog by Brunsted
    07/28/2017 at 7:35 am

    […] Beauties! Håber at i har læst, om mit første besøg i Sephora (HER), jeg har købt nogle lækkerier, som jeg har testet af. Jeg har købt Kat Von Lock-It foundation […]

  • Leave a Reply

    Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.