Beauty

Beauty Favorites Lately

Dagens blogindlæg handler om favoritter eller rettere sagt, produkter jeg er afhængig af. Hvis i har fulgt med, ved i at jeg elsker at afprøve nye produkter, og nogle gange bliver jeg en tilhænger af disse produkter. Derfor har jeg valgt syv produkter, som er favoritterne for tiden.

(English)

Today’s blog post is all about favourites or rather products I am addicted to. If you are following me, you know that I love to try new products and sometimes I become a supporter of these products. Therefore I have chosen seven products which are my favourites lately.

1. Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Flawless Wear Concealer SPF 10

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Flawless Wear Concealer SPF 10 er en dejlig cremet concealer med en medium dækning, som holder hele dagen. Jeg kan godt blive lidt tør under øjnene, så det kommer hurtigt til at se grumset ud og sætter sig mellem linjerne, det bekæmper denne concealer. Hvis i oplever nogle af de samme problemer som mig, kan jeg virkelig anbefale denne fantatiske concealer. Farven er Light.

(English)

Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Flawless Wear Concealer SPF 10 is a lovely creamy concealer with a medium coverage that lasts all day. I can get a little dry under the eyes, so it quickly gets messy and gets in between the lines, this concealer will fight that. If you are experiencing some of the same problems as me, I can really recommend this fantastic concealer. The colour is light.

2. Eyeko Black Magic Mascara Drama & Curl

Eyeko Black Magic Mascara Drama & Curl er en blanding af god og dårlig. Jeg har utrolige små øjenvipper og de har lidt sit eget liv nogle gange, men med denne mascara, har jeg oplevet lange og flotte vipper, den holder hele dagen uden at smuldre. Den indholder shea butter som plejer ens vipper, hvilke har gjort en stor forskel for mig…MEN den er sindsyg svær at fjerne, næsten umulig! I øjeblikket bruger jeg Dior – Instant Eye Makeup Remover og selv den kan ikke fjerne det.

(English)

Eyeko Black Magic Mascara Drama & Curl is a mixture of good and bad. I have incredible small eyelashes and they have their own life sometimes, but with this mascara, I experienced long and beautiful lashes that last all day without crumbling. It contains shea butter which gives care to your lashes that made a big difference for me… BUT it is so difficult to remove, almost impossible! Currently, I use Dior – Instant Eye Makeup Remover and although it can’t remove it.

3. Bobbi Brown Eye Blender Brush

Denne Bobbi Brown Eye Blender Brush er et must i enhver makeup samling! Den er blød og lækker, som er nem og toner ens øjenskygge. Der er ikke mange ord til dette produktet, da det taler for sig selv.

(English)

This Bobbi Brown Eye Blender Brush is a must in every makeup collection! It is soft and great, easy and tones your eyeshadow. There are not many words to this product, it speaks for itself.

4. TRESemmé Olie Elixir

TRESemmé Olie Elixir har jeg brugt i mange år, og forbliver på første pladsen af alle hårolier. Den fedter ikke, ligegyldig hvor meget produktet man bruger, giver liv og blødgøre håret. Jeg bruger den hver eneste dag, især efter jeg har vasket mit hår, så kører jeg børsten nemt igennem. Det bedste ved sådan en frækkert, at den holder op til et år, jeg bruger tre pump og så er mit hår klar til styling.

(English)

TRESemmé Oil Elixir I’ve used in many years and it remains the first place of all hair oils. It is non-greasy, no matter how much product you use, it gives life and soften the hair. I use it every day, especially after I washed my hair, then I run the brush through easily. The best part about this hottie it lasts about a year, I use three pumps and then my hair ready for styling.

5. Youngblood Mineral Rice Setting Powder

Youngblood Mineral Rice Setting Powder er også blevet et hverdages brug. Efter jeg har lagt min foundation bruger jeg denne transparent pudder, som sikre at min foundation holder hele dagen og den minimere mine porer. Den holder hvad den lover. Den kan også bruges som en primær, før ens foundation, men det har jeg ikke selv afprøvet endnu, men det er der masser af tid til.

(English)

Youngblood Mineral Rice Setting Powder has become an everyday use. After I complete my foundation, I use this translucent powder wich ensure that my foundation lasts all day and minimize my pores. It keeps its promises. It can also be used as a primer, before your foundation  I have not even tried yet, but there is plenty of time.

6. Filorga Hydra Hyal Serum & Filorga Optim Eyes

Filorga er et skincare serie, som jeg har først nu har fået bekendskab til. De har ekspertise inden for antiaging og er det eneste brand som bruger ingredienser, som også bruges i kosmetisk medicin. Filorga Hydra Hyal Serum er en booster som giver en dejlig glød. Jeg bruger den under min creme, efter jeg har renset min hud. Filorga Optim Eyes reducerer rynker, hævelser og mørke rande, den bruger jeg også morgen og aften. Den har virkelig hjulpet på mine små linjer, under øjenene. Jeg kan kun anbefale disse produkter, hvis man vil forbygge rynker eller vil stramme op, hvilke de gør.

(English)

Filorga is a skin care line which I have only got to know now. They have expertise in anti ageing and is the only brand that uses ingredients that are also used in cosmetic medicine. Filorga Hydra Hyal Serum is a booster which gives a nice glow to your skin. I use it under my face cream after I’ve cleaned my skin. Filorga Optim Eyes reduces wrinkles, puffiness and dark circles. I also use morning and evening. It has really helped my little lines under the eyes. I can only recommend these products if you want to preventing wrinkles or will tighten up.

No Comments

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.