Boligindretning

DIY Skrivebord fra IKEA

Hej Beauties! Hvis i er lige som mig, en “fattig” studerende, som gerne vil bo pænt uden at det koster en formue, skal i følge med.

Jeg har haft et skrivebord fra Ikea i over 2 år, og var m godt nok træt af det kedelige design. Det var vigtigt for mig at kunne give skrivebordet nogle farver og stadig være praktisk til brug, uden at investere for mange penge.

Jeg fandt alt hvad jeg skulle bruge i Panduro. Det som er brugt til at transformere skrivebordet, er kontaktplast med designet marmor og spraymaling i farven guld. Det kostede mig cirka 150 kr, hvilket er ikke dyrt for et pænt design, og derudover er der stadig en masse kontaktplat tilbage, som kan bruges til mit natbord eller hvad jeg nu finder på.

Jeg er super tilfreds med resultat, eftersom det ligner ægte marmor. Jeg havde en veninde, som troede at det var en marmorplade, der var købt og slebet til. Farven synes jeg er så smuk! Dog, skulle den have to lag før den hvide farve var dækket til.

Skrivebord fra IKEA HER / Kontaktplast Marmor fra panduro HER

No Comments

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.