Travel

Uforglemmelige seværdigheder i Irland

Hey Beauties! Jeg er kommet tilbage til hedebølgen i Danmark, og jeg savner allerede Irland. Der er så mange oplevelser, som jeg vil dele med jer derude, mad, kultur og seværdigheder. Jeg vil starte med at vise og fortælle jer, nogle af de uforglemmelige seværdigheder i Irland, som jeg helt klart kan anbefale.

Det første sted var Carrick-A-Rede Rope Bridge, som ligger i Nordirland. Hvilke bestå af smukke kløfter, omringet af det reneste vand. På denne tur, har man mulighed for at krydse en lang bro, der er lavet af tykke reb (Koster penge). Det er både spændende og skræmmende, men hele oplevelsen værd.

Det andet sted var The Cliff Of Moher. Det bestod af en kæmpe lang kløft, som er 214 meter høj og er 18 km lang, så vi fik desværre ikke gået hele turen. Kløften er blevet nævnt og filmet i flere forskellige film, som Harry Potter and the Half-Blood Prince, så andre nørder som mig, kan blive endnu mere begejstret over stedet.

Det tredje sted var Giant’s Causeway. Det var et af de mærkeligste steder, jeg har set, da det er sten i alle former, som er klistret sammen. Irland har deres egen historie om hvordan dette skulle have udviklet sig, det skal i tjekke ud!

Det var bare 3 ud af 10 seværdigheder vi fik set i Irland, men disse 3 steder skal opleves. For at vi kunne se disse 3 steder, brugte vi Paddywagon Tours og Finn McCools Tours, dog ville jeg næste gang kun bruge Finn McCools Tours. De var gode til at videregive infromationer omkring stederne vi fik set, og fortalte om den irske kultur!

No Comments

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.