Fashionista

Current jewelry faves

Hey læsere! Nu da jeg arbejder i en smykke forretning, Pilgrim, vil jeg forsøge at sprede noget inspiration, ved at poste mine favorit smykker, som jeg oftes bruger. Jeg får en fantastisk personalerabat, så jeg køber stort ind! Denne uges favorit samling er guld sammen med hematit (sort). Disse to farver er mine favoritter, hvad synes i om dem?

(English)

Hey readers! Now that I am working in a jewelry shop, Pilgrim, I will try to spread some inspiration, by posting my favorite jewelry that I most often use. I have a great staff discount, so I buy in bulk! This week’s favorite collection is gold with hematite (black). These two colors are my favorites, what do you think of them?

 

img_6181

img_6180

img_6188

img_6195

img_6197

noname

No Comments

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.