Fashionista

Cosy | Hunkemöller

(SPONSORERET INDLÆG)

Hey Beauties! I dag vil jeg overraske jer, ved at introducere jer for et stort januar udsalg hos Hunkemöller. Jeg har selv været så heldig at kunne vælge nogle af mine favoritter, fra et stort udvalg på deres hjemmeside.

Der er helt klart et mønster i valget af mine produkter, som jeg vil vise jer. I er nok allerede klar over, at det er blevet koldere i januar, og derfor er det tiden til behageligt og varmt tøj.

Velour Sportsbukser HER

Disse sportsbukser er fra Sylvie kollektionen med blogger Xenia. De er seriøst blevet brugt hver dag, siden jeg modtog pakken. De sidder som en drøm og man behøver ikke at skifte bukser når man kommer hjem, eftersom de er lavet i det lækreste velour stof.

HKMX hættetrøje HER

Jersey Lace pyjamas HER // Metallic makeuptaske HER

Jeg er vild med dette pyjamassæt, eftersom det er komfortabel. Det er perfekt til en afslappet søndag, uden at det bliver pinligt at åbne for pizzamanden. 

Trøje med lange ærmer HER

Metallic makeuptaske HER //  Finella brasiliansk trusse i farven hvid HER // Dulce brasiliansk trusse i farven sort HER // Laurel brasiliansk trusse i farven rød HER

HKMX The Elite sports-bh HER

Hunkemöller holder stadig big sexy udsalg, hvor i kan sparer op til 70%, så besøg deres eventyr HER. Jeg lover jer, i bliver ikke skuffet, det er produkter i høj kvalitet til lave priser.

Tjek endelig mit tidligere samarbejde med Hunkemöller, som foregik i sommers HER.

No Comments

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.