Beauty

Cocopanda | Smashit, NYX, St. Tropez & BareMinerals

Hej Sweeties! Weekenden er nær, og jeg har været så heldig at modtage min pakke fra Cocopanda!

Jeg kan virkelig anbefale Cocopanda, de sender altid varerne hurtigt, og de har næsten altid de bedste tilbud. Jeg har glædet mig meget, da jeg har manglede nogle af produkterne og købt en palette, fra et mærke jeg aldrig har prøvet før.

Jeg kunne ikke modstå denne Smashhit palette, da den indholder røde og varme farver. Den var ret billig, så jeg håber at kvaliteten er i orden. I kan forvente en anmeldelse omkring denne palette, og det samme med St. Moriz, jeg har aldrig prøvet tanning mousse, så jeg er spændt på resultatet. 

(English)

Hello, Sweeties! The weekend is near and I have been so lucky to receive my package from Cocopanda!

I can really recommend Cocopanda they always send the goods quickly, and they almost always have the best deals. I was looking forward because I have lacked some of the products and purchased a palette from a label I’ve never tried before.

I could not resist this Smashhit palette because it contains red and warm colours. Although it was quite cheap so I hope that the quality is alright. You can expect a review about this palette, as St. Moriz, I have never tried tanning mousse, so I’m excited about the result.

The products I have purchased:

Smashit Cosmetics Eyeshadow Palette Mix 7

St. Moriz Professional Tanning Mousse Medium

NYX Tame & Frame Tinted Brow Pomade 01 Blonde

Beauty blender Black

St. Tropez Tan Applicator Mitt

NYX Make Up Setting Spray Matte Finish/Long Lasting

NYX Control Freak Eyebrow Gel Clear

BareMinerals Well-Cared For Brush Conditioning Shampoo

No Comments

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.