Fashionista

Classy but Sassy

Jeg vil lige blære mig, med denne dejlige Ralph Lauren polo, i marine farve! Jeg har næsten lige købt den over Nelly, sammen med mine hvide jeans, som ses på billedet.

I skal forvente, at se meget mere tøj fra Nelly, da jeg er en kæmpe fan af deres Webshop. Efter mig mening er det den eneste Webshop med sådan et stort luksuriøs udvalg, og hurtig levering. Grunden til at alt mit tøj er købt over nettet, er at jeg er er lidt af en travl kvinde og måske lidt doven, så det er en meget nemmere mulighed.

Jeg er utrolig glad for den enklere stil, blandet med lidt edge. Mine hvide Tommy Hilfiger sko, med en lille kilehæl, giver lige den ekstra edge.IMG_0970

Ralph Lauren polo HER / Only Bukser HER / Tommy Hilfiger Sko HER

 

No Comments

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.