Lifestyle

Christmas Eve was here!

Juleaften var her! Og den var fantastisk. Jeg holdte den med min far, stedmor, kæreste og søskende, det var så hyggeligt. Vi fik spist alt hvad man begær juleaften, både andesteg og flæskesteg. Jeg kunne ikke modstå at købe en fjollet julesweater med en mops på, da det er min favorit hunderace. Den er købt i H&M.

(English)

Christmas Eve was here! And it was amazing. I was with my father, stepmother, boyfriend and my sisters, it was so cozy. We ate everything you desire at Christmas Eve, both roast duck and roast pork. I couldn’t resist buying a silly Christmas sweater with a pug on, since it’s my favorite breed. It was bought in H&M.

Heldigvis er julen ikke forbi for mig. Siden mine forældre er skilt, holder jeg altid 2 juleaftener. Den næste er her imorgen, sammen med min mor. Jeg ser frem til det, men jeg er godt nok træt af alt den mad. Vi holdte en stor julefrokost idag, så det eneste jeg har lavet i to dage, er at spise.

I kan nok se på billedet at jeg har fået klippet mit hår, det er 4 dage siden, i frisøren MOX. Det er lidt for kort end hvad jeg ønskede, men jeg kommer med en anmeldelse i et andet indlæg. Så vent spændt!

(English)

Fortunately, Christmas is not over for me. Since my parents are divorced, I have two Christmases. The next one is tomorrow, with my mother. I look forward to it, but I’m really tired of all that food. We held a big Christmas party today, so the only thing I have done in the last two days is eaten.

You can probably see from the pictures that I have gotten my hair short, it’s 4 days ago, in the hairdresser MOX. It’s a bit too short than what I wanted, but I will give a review in another post. So wait excited!

No Comments

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.