Fashionista

Chloé | Mini Drew Bag

Hey Beauties! Jeg er tilbage på skolebænken igen… Det er fanme hårdt, at skulle ændre sin døgnrytme efter en lang ferie. Jeg har haft min sidste dag i Illum, derfor gjorde jeg er drastisk køb! Jeg har købt mig selv en Chloé taske, modellen er en Mini Drew Bag i farven Pink, som er lavet af det blødeste læder.

Denne taske har fået en bestemt plads i hjertet hos mig, idet den er så elegant og feminin, den holder i hånd med min personlighed.


Hey, Beauties! I’m back to school again… It’s hard to change my daily rhythm after a long vacation. I’ve had my last day in Illum, so I made a drastic purchase! I bought myself a Chloé bag the model is the Mini Drew Bag in the colour Pink, made of the softest leather.

This bag has got a certain place in my heart it’s so elegant and feminine it holds hand with my personality.

No Comments

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.