Beauty

BECCA Sunchaser Palette | Review

Hey, Beauties! I dag står menuen på BECCA’s Sunchaser Palette, som er købt i Sephora. Jeg skal snart på ferie, derfor manglede jeg nogle nye farver til at komplimentere sommergløden. Jeg har afprøvet alle tre farver og her er min bund ærlige anmeldelse af produktet.

Indpakningen er ikke øjefangende, det er et kedeligt design som er skuffende. Jeg synes alligevel den er praktisk indeni, med et indbygget spejl, så den er nem at rejse med.

Der er tre forskellige farver en bronzer, blush og highlighter. Jeg kan ærligt indrømme, at jeg er vild med alle tre farver. Påføringen var så nem, uden at det ser kaget ud. Farvene skal man dog være forsigtig med, da de er meget pigmenteret og bronzeren er virkelig varm i tonen, og kan måske se orange ud på nogle folk. Derfor anbefaler jeg, at i laver swatches inden i køber denne palette.

Jeg glæder mig meget, til at bruge denne palette, når jeg har fået min sommerglød frem!


Hey, Beauties! Today, the menu is on BECCA’s Sunchaser Palette which I purchased in Sephora. I will go on holiday soon and I lacked some new colours to compliment the summer glow. I have tested all three colours and here is my bottom honest review of this product.

The wrapping is not eye-catching, it’s a boring design that’s disappointing. I still think it’s practical inside with a built-in mirror so it’s easy to travel with.

There are three different colours a bronzer, blush and highlighter. I can honestly admit that I’m crazy about all three colours. The application was so easy without looking cakey. However, you have to be careful with the colours because they are very pigmented and the bronzer is really a warm tone and may look orange on some people. Therefore, I recommend that you make swatches before purchasing this palette.

I’m looking more forward to using this palette when I’ve got my summer glow!

No Comments

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.