Fashionista Lifestyle

Back to School | Outfit

Hey, Beauties! Jeg har en fantastisk nyhed, at dele med jer! Jeg har besluttet mig for at studere igen. Underligt nok, har jeg savnet skolebænken, men det har været et svært valg, da jeg stadig ikke har fundet min plads i forretningslivet.

Jeg drømmer om at have min egen tøj eller kosmetik linje, ved siden af bloggen, men jeg føler mig ikke klar til at have min egen virksomhed, det kræver viden og selvstændighed, som er egenskaber jeg mangler.

Jeg begynder på den 2-årig HHX til august, når jeg fortæller det i min omgangskreds, spørg de ofte: Hvorfor har du ikke en gymnasial uddannelse? Svaret er simpelt! Jeg har aldrig været disciplineret nok til at gennemføre skolen, før nu! Jeg vil bruge min HHX til at gennemføre en bachelor, indenfor markedsføring.

Selvom jeg har følt mig flov, over at først begynde nu, er jeg stolt af mig selv!

(English)


Hey, Beauties! I have a great news to share with you! I have decided to study again. Strangely enough, I missed the school bench, but it has been a difficult choice since I have not found my place in the business life.

I dream of having my own clothes or cosmetics line, next to the blog, but I do not feel ready to have my own business, it requires knowledge and independence, which are characteristics I’m missing.

I’m starting at the 2-year HHX to August when I tell it to my inner circle, they often ask: Why do you not have a secondary education? The answer is simple! I have never been disciplined enough to complete school before now! I want to use my HHX to complete a bachelor in marketing.

Even though I have felt embarrassed to start now, I am proud of myself!

 Beautiful faux fur from Only // Top from Nelly HERE // Pants from Only HERE // Neckless from Pilgrim // High Heels from Vagabond

No Comments

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.