Fashionista

Damn Brunsted, Back At It With The White Vagabond

White Shoes from Vagabond HERE // Beautiful faux fur from Vero Moda // Sunglasses from Tom Ford HERE

Hey Sweeties, det har været en skøn dag. Vi har ramt mandag, og mine pakker blevet sendt! Jeg har bestilt masser af lækre ting fra Cocopanda og Jysk, så det ser jeg super meget frem til at modtage, og solen har været oppe og kigge idag, så det er endnu et plus.

Jeg får endelig brugt mine ekstreme hvide sko, fra Vagabond, som i kan se på billedet, haha. Jeg har ventet hele vinteren med at bruge dem, da jeg helst vil holde dem i live, så lang tid jeg nu kan. Jeg er kommet i forårs humør, så i kommer til at se mig mikse farverne oftere. Hvad tænker i om sættet?

(English)

Hey, Sweeties, it has been a wonderful day. We’ve hit Monday, and my packages are sent! I’ve ordered lots of things from Cocopanda and Jysk I look super forward to receive them, and the sun has been up, so that’s another plus.

I have finally started using my extreme white shoes from Vagabond, as you can see in the picture, haha. I’ve been waiting all winter to use them as I prefer to keep them alive as long as I can. I have hit the spring mood, so now you will see me mix the colours more often. What do you think of the outfit?

1 Comment

  • Reply
    Best Bargain & Purchase – Blog by Brunsted
    08/08/2017 at 8:00 am

    […] Denne falske pels jakke, er fra Vero Moda (Flere billeder). Jeg fik denne overdådig pels fra min søster, i en fødselsdagsgave, derfor jeg har ikke selv […]

  • Leave a Reply

    Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.