Fashionista

Asos in The Summmer

Hej Beauties! Jeg har ikke så meget på hjertet idag, vejret er med os i Danmark! Derfor har jeg valgt at tag min nye kjole på, fra Asos, og lidt ekstra accessories. Tidlig i morges tog jeg ud og løb 4 km, sammen med min kæreste og bulldog (Rosa), så er utrolig stolt af hende, at hun kunne følge med os. Jeg har ellers bare slappet af og slikkede masser af sol.

(English)

Hi, Beauties! I do not have much on my heart today, the weather is with us in Denmark! That’s why I chose to take my new dress, from Asos on, and some extra accessories. Early this morning I went out and ran 4 km, together with my boyfriend and bulldog (Rosa), so incredibly proud of her that she could follow with us. Otherwise, I just relaxed and licked lots of sunshine.

Dress from Asos HERE // Shoulder bag from Alexander Wang // Bracelet from Pilgrim 

No Comments

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.