Lifestyle

Alene efter 5 år

Hej Beauties! Jeg har haft svært ved at skulle åbne mig op til jer, omkring mit personlige liv, men hvad fanden er meningen med bloggen så?. Hvis i har tidligere fulgt med, så skulle min kæreste og jeg, flytte ind i en splinter ny lejlighed her til marts, hvilket jeg har set frem til.

Vi er desværre gået fra hinanden efter 5 lange år sammen. I tænker nok “Hvem slog op med hvem?” og jeg synes ikke det er flovt at fortælle, det gjorde han. Det har gjort ondt… men jeg ser det gode i vores brud.

Vi har gået op og ned ad hinanden i 5 år, og det har gjort mig uselvstændig. Jeg har været vant til at vi købte ind sammen, gik tur sammen, spiste sammen osv. Alle de små ting vi gør i løbet af vores dag, skulle jeg gøre alene nu, og i starten var det et helvede.

Men jeg er begyndt at sætte pris på at gøre tingene alene. Jeg springer ud i oplevelser, som jeg aldrig ville gøre før. Det føles som om jeg læser en ny bog hver dag, i stedet for at læse den samme. Det er stadig en hård tid, men nok en oplevelse jeg har brug for i mit liv, for at vokse og kende mig bedre selv.


1 Comment

  • Reply
    Når man bare gerne vil være alene – Blog by Brunsted
    04/13/2019 at 1:21 pm

    […] tidligere skrevet omkring, mig og min ekskæreste, som er gået fra hinanden, hvilket i kan læse HER. Det var et forhold som varede over 5 år, og derfor har fyldt meget i mit […]

  • Leave a Reply

    Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.