Lifestyle

Alene efter 5 år

Hej Beauties! Jeg har haft svært ved at skulle åbne mig op til jer, omkring mit personlige liv, men hvad fanden er meningen med bloggen så?. Hvis i har tidligere fulgt med, så skulle min kæreste og jeg, flytte ind i en splinter ny lejlighed her til marts, hvilket jeg har set frem til.

Vi er desværre gået fra hinanden efter 5 lange år sammen. I tænker nok “Hvem slog op med hvem?” og jeg synes ikke det er flovt at fortælle, det gjorde han. Det har gjort ondt… men jeg ser det gode i vores brud.

Vi har gået op og ned ad hinanden i 5 år, og det har gjort mig uselvstændig. Jeg har været vant til at vi købte ind sammen, gik tur sammen, spiste sammen osv. Alle de små ting vi gør i løbet af vores dag, skulle jeg gøre alene nu, og i starten var det et helvede.

Men jeg er begyndt at sætte pris på at gøre tingene alene. Jeg springer ud i oplevelser, som jeg aldrig ville gøre før. Det føles som om jeg læser en ny bog hver dag, i stedet for at læse den samme. Det er stadig en hård tid, men nok en oplevelse jeg har brug for i mit liv, for at vokse og kende mig bedre selv.


No Comments

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.