Lifestyle

4 Metoder Til At Takle Din Eksamensangst

Forstil dig. Eksamineringen er i gang, du står foran din censor og lærer. Du prøver at få ordene ud af munden, men frygter deres kritik og bedømmelse af dig. Du begynder at svede, ryste, hjertebanken og føler at du måske snart besvimer.

Der er desværre nogle, der er ramt af eksamensangst. Det er noget jeg selv har kæmpet med, og stadig har utroligt svært ved. Der er heldigvis, mange metoder at takle denne angst på. Derfor vil jeg videregive mine metoder og råd, da det har gjort en betydelig forskel for mig!

 1. Forberedning, forberedning!

Øvelse gør mestre! Og det er sku sandt nok. Os med eksamensangst, kan desværre ikke dukke op til eksamen, med en times forberelse, og få stik ord. Jeg har altid forberet mig i god tid, måske to dage før. Jeg har fået meget hjælp fra en god veninde eller kæreste, som jeg har kunne øve mig foran. Det er super vigtigt, at de skal kunne give mig konstruktivt kritik tilbage.

 1. Vær god mod dig selv

Få din nattesøvn, især dagen før eksamen. Få masser af frisk luft, og gå ture mellem læsningen. Sørg for at adsprede din forberelse, så du ikke gemmer det hele til dagen før eksamen, da det kan være utroligt stressende, og gøre din eksamensangst værre. Husk at deltage i sjove aktiviteter, som du nyder.

 1. Kontrollere din vejrtrækning

Inden eksamineringen, er det vigtig at gøre brug af vejrtræknings-øvelser. Det kan dæmpe din angst, og sikre dig at den ikke blive værre, så du kan undgår at ryste, svede og få hjertebanken. Jeg tag kontrolleret dybe indåndinger, hvor mine lunger bliver helt tømt for luft. Det kan give mig en beroligende effekt.

 1. Brug din krop med selvtillid

Et andet smart trick, som virker lidt underligt. Inden eksamineringen spær dig inde, på et toilet og lav squats, imens du snakker højt til dig selv. Fortæl hvor f***** fantastisk du er! Dette giver mig en følelse af selvsikkerhed, og tiden går hurtigere.

Håber at mine metoder kan hjælpe jer, som de har hjulpet mig. Held og lykke med eksamerne!

2 Comments

 • Reply
  fit-ness
  06/03/2019 at 12:06 pm

  This design iis wicked! You certainly know how to keep a reder amused.

  Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Wonderful job.
  I really enjoyed what you had tto say, and more than that, how you
  presented it. Too cool!

 • Reply
  Scrap Baling Machine
  07/11/2019 at 5:23 pm

  hi!,I really like your writing very so much!
  percentage we keep in touch extra about your article on AOL?
  I need an expert in this space to resolve my problem. Maybe that’s you!
  Looking forward to peer you.

 • Leave a Reply

  Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.