Beauty

2nd Christmas Day | CHANEL No. 5

Hej Beauties! Idag er det 2. juledag, og jeg er proppet med julemad. Det har været en fantastisk jul, blandt de mennesker jeg elsker ❤️ Jeg har fået så mange dejlige gaver som gryder, kaffekopper, tøj og meget mere. Bare en af de bedste gaver, er min nye parfume CHANEL No. 5, som er købt i Illums nye CHANEL forretning af min kæreste. Indpakningen var så smuk, med en flot pose og æske til. Hvad med jer, har i haft en god jul?


Hi, Beauties! Today is the 2nd Christmas Day and I’m stuffed with Christmas food. It has been a great Christmas around the people I love ❤️ I have received so many lovely gifts like pots, coffee cups, clothes and more. Just one of the best gifts is my new perfume CHANEL No. 5, purchased in Illum’s new CHANEL store by my boyfriend. The wrapping was so beautiful, with a nice bag and box. What about you, have you had a Merry Christmas?

No Comments

Leave a Reply

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.